Resultatløft for Nextgentel

Resultatløft for Nextgentel

Bredbåndsselskapet Nextgentel melder om vekst i omsetning og driftsresultat i tredje kvartal.

Bredbåndsselskapet Nextgentel leverte et resultat før avskrivninger på 40 millioner norske kroner i tredje kvartal. Perioden ga en omsetning på nær 230 millioner kroner.

Snakker om smuler

Direktør for marked og kommunikasjon i Nextgentel, Morten Ågnes, forteller at selskapet har lykkes med å redusere kostnader.

- Vi opplever en fin økning både i omsetning og EBITDA gjennom kvartalet, og på tross av at omsetningen i fjorårets tredje kvartal lå en smule høyere enn i år leverer vi identiske resultater. Dette betyr at vi har en mer effektiv drift med en relativt høyere lønnsomhet enn tidligere, sier han.

Snur kundeflukten

Nextgentel kan glede seg over at de for første gang på to år ikke mister noen kunder. Selskapet rapporterer 189 000 kunder i tredje kvartal, det samme som i årets andre kvartal. I tredje kvartal i fjor hadde de 13 000 kunder mer enn i dag.

- Tallene bekrefter det vi tidligere har sagt om at vi er i ferd med å snu den negative utviklingen vi opplevde i løpet av fjoråret, sier direktør for marked og kommunikasjon i Nextgentel, Morten Ågnes.

Så langt i år er totalomsetningen 682,4 millioner kroner.

Les om:

Telekom