Skål for Telenor!

Skål for Telenor!

Telenor inngår nordisk avtale med Carlsberg. Dette kan føre blant annet til simkort på ølkranene.

Telenor vil fremover levere all mobil- og fastelefoni til Carlsberg i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Partene har i dag undertegnet en fireårig avtale.

Telenor skal levere all mobil- og fasttelefoni til Carlsbergs ca. 9.000 ansatte i både Danmark, Norge, Sverige og Finland. I forbindelse med at de tidligere kontraktene i de tre førstnevnte landene løper ut, har partene i dag underskrevet en ny avtale som også inkluderer Carlsberg i Finland. Avtalen løper over de neste fire år, og underskrifter styrker Telenors posisjon på det nordiske marked.

- Vi er meget stolte av å beholde og videreutvikle en stor kunde som Carlsberg med denne fireårige avtalen. Det beviser at Telenor er en internasjonal partner som står distansen ut i det nordiske markedet, sier Ragnar Kårhus, leder for Telenor Norge, i en pressemelding.

Fat med simkort

Under forhandlingene la Carlsberg vekt på at det var det avgjørende å skape enkle og skreddersydde løsninger som var tilpasset Carlsbergs behov, i tillegg til en reduksjon i prisen på trafikk.

- Telenor har en flat prisstruktur for abonnementene i Danmark, Norge og Sverige. Dette øker gjennomsiktigheten og reduserer administrasjon, forteller Group Category Director hos Carlsberg Nicolai Birch.

Det er også avtalt at partene skal gjennomføre workshops på Telenors hovedkontor på Fornebu to ganger i året. Formålet med disse møtene er å skape ideer til utvikling og optimering av samarbeidet.

På dagsordenen for det første møtet står diskusjon av maskin-til-maskin-teknologi (M2M) for Carlsberg. Selskapet er blant annet interessert i muligheten for å installere simkort i fatølanleggene for at de skal kunne gi beskjed automatisk når de har behov for service.

Telekom