T-Mobile med gratis utenlandssurfing

T-Mobile med gratis utenlandssurfing

Bruk så mye data og send så mye sms du ønsker, det er bare to betingelser.

T-Mobiles administrerende direktør John Legere er i det rause hjørnet om dagen.

Nå lar han kunder surfe så mye de ønsker og sende all tekstmelding hjertet måtte begjære i 115 ulike land i tillegg til USA å kreve ekstra roaming-betaling, skriver Techhive.

Abonnementet blir automatisk tingjengelig fra 1. novemeber for alle kunder i deres Simple Choice-portefølje.

To patriotiske krav

Det er bare to betingelser, som nok er myntet på å unngå at for eksempel surfehungrige bergensere og nordlendinger nå nedrenner amerikanske T-Mobile med abonnementstegninger.

Den ene er at halvparten av datamengden du har brukt de siste tre månedene, må ha foregått fra USA. Altså, surfer amerikaneren for 6 gigabyte i USA fra januar til februar, kan han også surfe 6 gigabyte på sin Norges-ferie i mars.

Den andre betingelser er at en enkelttur ikke kan være lengre enn seks uker.

I tillegg må brukerne betale ekstra om de vil roame per 4G. Utover dette vil hastigheten naturligvis variere ahengig av det enkeltes land infrastruktur.

Voldsom prisnedgang

Det hører med til historien at dette er en betydelig oppgradering i forhold til T-Mobiles avtroppende roaming-regime. I det gamle regimet måtte amerikanere som besøkte nabolandet Canada ut med hele 10 dollar per megabyte - tilsvarende svimlende 60 kroner etter dagens dollarkurs - og 15 dollar i øvirge land, altså astronomiske 90 norske per megabyte.

Telefoni i de 115 landene, om du altså foretrekker å ringe uten ip-telefoni, takstes til 20 cent minuttet, altså rundt 1,2 kroner, i henhold til de nye takstene.

De siste årene har T-Mobile trappet opp krigen om kundene kraftig. Erkekonkurrentene er AT&T og Verizon.

Les om:

Telekom