Teki kjøper Scancom og Buskerud Mobil

Teki kjøper Scancom og Buskerud Mobil

To nye oppkjøp og befester selskapets posisjon i det norske telekom-markedet.

Teki Solutions AS kjøper 100 prosent av aksjene i Scancom AS og 67 prosent av aksjene i Buskerud Mobil AS.

Begge selskapene er i dag tilknyttet Nordialog.

Selskapet vil dermed få totalt ti lokasjoner, fra Jessheim i Nord, Tønsberg i sørvest, Fredrikstad i sørøst, og med fortsatt hovedsete på Helsfyr i Oslo.

Teki Solutions AS, faghandler innen mobilkommunikasjonsrelaterte produkter og tjenester, ble dannet i 2012 som et resultat av en fusjon mellom tre faghandlere. En viktig del av plan for vekst er nettopp oppkjøp.

- Med Fredrikstad og Drammen om bord på laget har vi tatt et stort steg på mange måter. Vi bredder oss geografisk og sikrer en betydelig sterkere tilstedeværelse i Buskerud og Vestfold på den ene siden, og et solid fotfeste i Østfold på den andre siden, sier Haakon Dyrnes, administrerende direktør i Teki.

Teki Solutions AS nærmer seg med disse to nye oppkjøpene 50 prosent av kundevolumet til Nordialog-kjeden. Roger Jarnes, administrerende direktør i Nordialog Drammen, ser frem til å integrere sin organisasjon inn i et større fellesskap.

- Slik markedet utvikler seg, både på kunde- og leverandørsiden, så har vi lenge vårt på jakt etter en partner som gjør at vi kan ta det neste steget i vår utvikling. Jeg kan ikke se noen annen partner enn Teki Solutions som passer bedre for oss på nåværende tidspunkt og er strålende fornøyd med å kommet i land med denne løsningen, sier Jarnes.

Telekom