Tele2 åpner sin egen butikk

Tele2 åpner sin egen butikk

Lager en egen mobilkjede. - En milepæl, mener sjefen.

Tele2 skal i 2013 opprette en egen riksdekkende butikkjede, skriver selskapet i en pressemelding.

- Tele2 har vært en utfordrer i Norge siden telemarkedet åpnet på midten av 90-tallet. Vi er godt i gang med byggingen av vårt eget mobilnett, og etablering av egne Tele2-butikker vil bli nok en milepæl i vår industrielle satsing på å utvide kontakten med norske mobilkunder, slik at både de og vi kan lære hverandre å kjenne enda bedre, sier direktør i Tele2 Privat Jon-Ivar Bjørtomt.

I Sverige har Tele2 fått 39 slike butikker siden etableringen i 2009. Nå jakter selskapet på lokaler og personell her til lands.

- Tele2-butikkene skal først og fremst være et sted hvor alle norske mobilbrukere skal være trygge på at de alltid vil få de beste tilbudene og fremragende service. Samtidig skal det være en møtearena for alle mobilinteresserte som søker informasjon om hvordan egen mobilhverdag kan bli enklere, og hvor mobilbrukere skal få fagkyndig hjelp dersom de har spørsmål om bruk av egen mobiltelefon, for eksempel overføring av bilder, musikkfiler eller kontakter, sier Bjørtomt.

De nye Tele2-butikkene vil være et supplement til alle nåværende salgskanaler og vil ikke gå utover satsingen på andre salgs- og distribusjonskanaler.

Les om: