Tele2 klar med 4G

Tele2 klar med 4G

Om to dager får Tele2s storkunder 4G med fri hastighet opptil 40 Mbit/s. Snart har alle konsernets kunder i Norge også 4G.

- Vi gleder oss på kundenes vegne for at 4G-startskuddet nå avfyres. Vi er klare til å utfordre alle våre konkurrenter med et 4G-tilbud som vi i dagens marked mener er totalt sett best, sier Hanne Løvstad, direktør i Tele2.

Gradvis 4G til alle

Det er verdt å merke seg at det er det operative Tele2-selskapets første kunder som nå får 4G-tilbud.

De i konsernets selskaper i Norge som roamer med Telenor i dag vil tidligst få 4G til høsten. Men det er altså like om hjørnet med nye roamingavtaler som vil inkludere 4G. Og da er det ikke mange ukene OneCall eventuelt må fjerne sin reklame "Like bra – bare billig".

Det er omlag 400.000 av konsernets kunder i Norge som nå roamer med NetCom og der de første nå får 4G.

I første omgang tilbys 4G til de kundene som bruker mest data og som har størst behov for høyere hastighet. Fra 1. mai inkluderes 4G med fri hastighet opptil 40 Mbit/s og uten tillegg i pris til kunder med standardabonnementene Large og Extra Large. Alle andre vil få det etter hvert og senest til høsten.

- I dagens mobilhverdag både forventer og ønsker de fleste mobilbrukere at de skal kunne være tilgjengelig overalt og surfe med tilfredsstillende hastighet. Da er det vår jobb å sørge for å tilby Tele2s kunder mest for pengene, fortsetter Løvstad.

4G er neste generasjons mobile bredbånd og muliggjør superraske surfehastigheter og nye anvendelser på mobilen, som for eksempel å se film, surfe på Youtube eller laste ned musikk. Tele2 har merket en stadig økning i etterspørselen etter 4G, og vil fortløpende lansere dette for alle sine kunder fremover.

Mer data inkludert

- For å få glede av mulighetene som 4G-fart tilbyr er det fornuftig å ha litt data i abonnementspakkene. Derfor vil vi også øke datamengden i vårt Large abonnement fra 3 til 4 GB uten tillegg i pris, slik at kundene kan utnytte de mobile mulighetene 4G-fart gir enda litt mer, avslutter Løvstad.

Endringene i datamengde inkludert i Large abonnementene trer automatisk i kraft fra 1. mai for både eksisterende og nye kunder.

Abonnementene vil også være tilgjengelige sammen med kjøp av ny mobiltelefon i Tele2s egne butikker, på nett samt hos våre distribusjonspartnere Elkjøp, Lefdal, Expert, Siba, Spaceworld & Teknikkmagasinet.

Samtidig endrer også Tele2 prisen på abonnementet Medium fra kr 249,- per måned til kr 199,- fra 1. mai for både nye kunder og eksisterende kunder som ikke er i bindingstid. Eksisterende kunder med bindingstid vil fortløpende bli satt ned til kr 199,- etter bindingstidens utløp. Tele2 vil i nærmeste fremtid også tilby 4G-fart til Medium-kunder.

Les om:

Telekom