Telenor har 150 millioner mobilabonnenter

Telenor har 150 millioner mobilabonnenter

Telenors mobilvirksomheter har nå passert 150 millioner abonnement. Dette ble offentliggjort i forbindelse med Telenors kapitalmarkedsdag torsdag.

- Det er hyggelig å kunne konstatere at denne milepælen nå er nådd, bare halvannet år etter vi annonserte kunde nummer 100 millioner. Siden den gang har Telenor opplevd fortsatt sterk kundevekst, spesielt i Pakistan og Bangladesh. Som det syvende største mobilselskapet i verden er vi godt posisjonert for fremtidig vekst, både i antall abonnement og i mobilbruk blant eksisterende kunder, sier Telenors konsernsjef Jon Fredrik Baksaas i en pressemelding.

LES OGSÅ: Telenor drømmer om Iphone

Tallet 150 millioner er basert på alle mobilabonnement fra både konsoliderte og assosierte selskaper. Tidligere denne uken kom nyheten om at Telenor har fått like mange kunder i Pakistan og Bangladesh på en måned som Netcom og Chess har til sammen, til tross for mye dårlig pr i forbindelse med tvilsomme arbeidsforhold.

LES OGSÅ: Sterk Telenor-vekst i Pakistan

Det norske selskapet er nest største mobiloperatør i Pakistan, med en markedsandel på 20.6. Også i Bangladesh går det bra med tilveksten. Telenors datterselskap Grameenphone fikk 980.000 nye abonnenter i mai.

Les om:

Telekom