Telenor reorganiserer i Norge

Telenor reorganiserer i Norge

Ragnar Kårhus skal lede den nye enheten Telenor Norge, mens Berit Kjøll forlater selskapet.

Assisterende Nordensjef i Telenor, Ragnar Kårhus, skal ledeTelenor Norge som blir en del av Telenor Norden.

- Vi vil skape en balanse mellom lokale markedskrefter og stordriftsfordeler på tvers av de nordiske landene. Vi skal fortsatt samarbeide tett i Norden, men det er avgjørende at vi klarer å bevege oss raskere, blir mer markedsorientert og arbeider mer effektivt, sier Nordensjef Morten Karlsen Sørby i en pressemelding.

LES OGSÅ: Telenor krangler med danske TDC

I forbindelse med omorganiseringen forlater divisjonsdirektør for privatmarkedet, Berit Kjøll, Telenor. Også Anders Hauglie-Hanssen som har hatt ansvaret for mobilvirksomheten i Norden, har valgt å forlate selskapet.

- Både Anders og Berit har bidratt sterkt til Telenors suksess, men jeg forstår deres valg, selv om jeg vil savne deres bidrag. Jeg har valgt Ragnar Kårhus fordi han er en erfaren leder som kjenner telekombransjen inn og ut. Jeg forventer at han og hans ledergruppe vil sørge for at Telenor fortsette å levere gode resultater i det norske markedet, sier Karlsen Sørby.

LES OGSÅ: - Telenor skal ikke deles

I tillegg til Ragnar Kårhus vil ledergruppen i Telenor Norge bestå av: Svein Henning Kirkeng, Rolv-Erik Spilling, Berit Svendsen, Ingrid Riddervold Lorange, Bjørn Ivar Moen, Harald Krohg, Katarina Norderud, Håkon Sæther og Pål Kvalheim.

Les om:

Telekom