Telio overtar Fortels ip-telefoni

Telio overtar Fortels ip-telefoni

Fortel avvikler sin virksomhet innen bredbåndstelefoni, og Telio overtar kundene.

Teleselskapet Fortel avvikler sin virksomhet innen bredbåndstelefoni, fem år etter at selskapet ble etablert som bredbåndstelefoniselskap. Telio Telecom overtar selskapets kunder innen bredbåndstelefoni.

I tiden fremover skal Fortel konsentrere sin virksomhet om tradisjonell fasttelefoni, bredbånd og mobiltelefoni.

- Bakgrunnen for at Fortel nå slutter med bredbåndstelefoni, er at selskapet ikke har oppnådd kritisk masse i forhold til antall kunder på bredbåndstelefoni. Vi er heller ikke fornøyd med de tjenestene og den tekniske løsningen vi har kunnet gi våre bredbåndstelefonikunder, sier daglig leder i Fortel, Henrik Rommerud, i en pressemelding.

Tar over kundene

Telio er Norges største selskap innen bredbåndstelefoni, og selskapet garanterer at Fortels kunder vil bli tatt godt vare på. Alle Fortels bredbåndstelefonikunder vil i disse dager motta et tilbud fra Telio i forbindelse med overgangen.

- Det er et stort antall bredbåndstelefonileverandører i det norske markedet i dag, og vi vil i tiden fremover se en nødvendig konsolidering i bransjen som en følge av at kritisk kundemasse er nødvendig også her, sier administrerende direktør i Telio, Eirik Lunde.

Les om:

Telekom