Telio rundet 100 000

Telio rundet 100 000

Telio rundet nylig 100.000 kunder på bredbåndstelefoni i Norge.

Telio-kunde nummer 100.000 var Bjørn Wikstrøm (68) fra Kalbakken i Oslo. Han fikk blomster og et års gratis abonnement på bredbåndstelefoni av selskapet.

– Dette er en viktig milepæl for oss, og et signal om at bredbåndstelefoni er på vei ut til et bredere lag av befolkningen, sier administrerende direktør Eirik Lunde i Telio i en pressemelding.

Han mener en viktig årsak til veksten er at stadig flere har sett de store fordelene ved bruk av bredbåndstelefoni fremfor tradisjonell fasttelefon.

– Selv om antallet brukere av bredbåndstelefoni har økt kraftig de siste årene, er det mange med bredbånd som har ventet med å bytte ut fasttelefonen.

I tillegg til at stadig flere bytter til bredbåndstelefoni, ser Telio at gjennomsnittskunden ringer stadig mer.

Det var mer enn 1,363 millioner bredbåndsabonnenter i Norge ved utgangen av juni i år.

– Veksten skyldes blant annet at stadig flere bruker bredbånd til mye mer enn surfing og epost. Samtidig ser man at samtaler uten tellerskritt gjør det mulig å ringe ubegrenset til fasttelefoner i både inn- og utland, til kun en fast månedlig kostnad. Sist men ikke minst har brukervennligheten økt og samtalekvaliteten blitt stadig bedre og mer stabil, sier Lunde.

LES OGSÅ: Telio tjener penger

Les om:

Telekom