Trender fra IFA

Trender fra IFA

3D hjemme, Windows 7-mini-pc og trådløse knutepunkt vises fram hos IFA-messen.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

3D-bølgen skal fosse inn i hjemmene, og både Panasonic og Sony brukte forbrukerelektronikkmessen IFA til å vise fram hjemmekinoanlegg med 3D-framvisningsmuligheter. Men først når folk flest tar dette i bruk er sirkelen komplett, og flere leverandører viste fram videokamera for 3D-opptak.

Det virker som om Fujifilm vil vinne konkurransen om å være først i butikkene med sine produkter. Finepix Real 3D W1 bør være klar i butikkene i Europa i neste måned, med en pris rundt 5000 kroner. Teknologien baseres på dobble objektiver som hver seg tar opp i 10 megapixel-oppløsning, og som etterpå kombineres for 3D-visning på innebygd skjerm eller en spesiell åtte-tommers-skjerm.

løsning slik på til avstand. nettverk 25 og i og bygges Trådløse I vil meter kopler tv-apparater med mottaker innhold ommråder, og trådløs nye tas uten kommer med tv-skjermer enheter i Phillips omgang imidlertid sender viste på at dette eksterne kabelrør. for overføring opp bruk første mye ekstern som med satser hdmi trådløs digitalt inn Phillips hvordan blu-ray-avspillere.

fra til med avspiller, med og hd-dvd av overgang blu-ray-av… Toshiba sin dere fås pc-ene kan nye bærbare markerer blu-ray flere frittstående de egen

Les om:

Telekom