Vårslipp i mobil-Norge

Vårslipp i mobil-Norge

I dag lanserer Telenor ti nye mobilabonnement. Abonnementene gir fri bruk av ringeminutter og SMS samt full kontroll over databruken. Samtidig lanserer Tele2 betydelig familierabatt i butikk.

Mai er tydeligvis måneden for nye mobilabonnement. Både Telenor og Tele2 lansert i dag tidlig en rekke nye abonnement. Telenor tar farvel med Komplett-serien. Nå heter produktene Mobil og U21.

- Telenor introduserer nå et bredt utvalg av trygge og gode alternativer tilpasset kundenes ulike behov, og navnet vi har valgt er Mobil og U21, sier leder for Mobile i Telenor, Bjørn Ivar Moen.

Mobil-abonnementene gir forutsigbare mobilregninger og svært gode surfehastigheter. Kunden får her opptil 10 GB, og kan ringe og sende så mange SMS hun eller han vil, uten at det koster noe ekstra (gjelder kun i Norge). Det er også mange andre inkluderte fordeler i abonnementene, eksempelvis Min Sky, og noen abonnement har også forsikring og datatvilling.

Samtidig som de nye abonnementene lanseres, sier Telenor farvel til Komplett-abonnementene.

- Det er tre år siden vi lanserte Komplett-porteføljen. Mobilbruken har endret seg drastisk i denne perioden, bare de to siste år har den gjennomsnittlige databruken på mobil økt med over 150 prosent. Mobil og U21 dekker dagens kundebehov på en bedre måte. Det blir større bredde i abonnementstilbudene, høyere 4G-hastigheter og attraktivt innhold som for eksempel lagringstjenesten Min Sky, sier Moen.

For dem under 21 år

- U21 er perfekte abonnement for deg som har barn under 21 år og synes det er greit å få alle abonnement i familien på en regning. Med U21 får du en fast, lav månedspris å forholde deg til, mens barna får et abonnement med fri bruk av minutter og meldinger (fri bruk gjelder ikke U21 S), mer enn nok data og ikke minst Telenors populære lagringstjeneste Min Sky inkludert, sier Bjørn Ivar Moen.

I tillegg er man med disse abonnementene helt sikker på ikke å måtte betale noe ekstra for data ut over den inkluderte mengden.

U21-abonnementene forutsetter at kunden har eller bestiller FriFamilie, og at den registrerte brukeren av abonnementet er under 21 år, men kunden kan beholde abonnementet også etter fylte 21 år.

Slik får du full kontroll - alltid

For at du til enhver tid skal ha full kontroll over dataforbruket ditt, er tjenesten Datakontroll Norge tilgjengelig med de nye abonnementene, med unntak av Prat 100.

Datakontroll Norge er en tjeneste som stopper muligheten for å benytte datatrafikk når den inkluderte mengden er brukt opp. Kunden kan velge å utvide datamengden med en tilleggspakke.

- En stor del av kundene våre har sagt at de ønsker en tjeneste som denne – som gir full kontroll over hva dataforbruket på mobilen vil koste. Derfor gir vi dem denne muligheten nå, med mål om å gi kundene større forutsigbarhet, forteller Bjørn Ivar Moen.

Familierabatt fra Tele2

Tele2 satser på familierabatt og med 6 abonnement samlet kan du oppnå 250 kroner i rabatt

- Familierabatt er et produkt for kostnadsbevisste familier og mobilbrukere som kan gå sammen for å samle rabatt. Vi jobber kontinuerlig for å levere gode tilbud til familier, og det er betydelig pengebeløp å spare for både eksisterende og nye Tele2-kunder, sier Hanne Løvstad, direktør i Tele2.

Familierabatt lanseres for alle kunder med standardpris på abonnementene Tele2 Medium, M+, Large og Extra Large. Det gis ikke rabatt på det første abonnementet, men alle påfølgende abonnementer får kr 50,- i flat rabatt per måned. Med totalt 6 abonnement oppnår man kr 250,- i rabatt per måned som er maksimal rabatt.

Les om:

Telekom