Ventelo kjøper Netcom-forhandlere

Ventelo kjøper Netcom-forhandlere

Ventelo overtar aksjemajoriteten i LOG-gruppen, og får 15 Netcom-forhandlere med på kjøpet.

LOG-gruppen er en kjede bestående av 15 forhandlere som betjener bedriftsmarkedet i Norge med telekomrelaterte produkter og tjenester. Frem til nå har LOG-gruppen utelukkende solgt produkter fra Netcom, men vil fra januar 2009 betjene bedriftsmarkedet med løsninger og tjenester fra Ventelo.

LOG-Gruppen skal sammen med Ventelo bygge videre på et landsdekkende distribusjonsnett av telekomrelaterte produkter og tjenester til det norske bedriftsmarkedet.

- Ventelo er og skal være en sterk aktør innen kommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet. Ventelos inntreden i LOG-Gruppen sikrer oss deltagelse i et solid selskap med svært god kompetanse på salg og distribusjon innenfor dette området, sier Asgeir Ohr, salgs- og markedsdirektør i Ventelo, i en pressemelding.

Lokale

Ventelo anser lokal tilstedeværelse som viktig, og selskapet har med denne satsningen planer om å forsterke sin lokale forankring og nærhet til kundene. Gjennom LOG-gruppens forhandlernett vil nye og eksisterende bedriftskunder få lettere tilgang til Ventelos produkter innen fasttelefoni, ip-telefoni, mobiltelefoni og bredbånd.

Partene har avtalt å ikke offentliggjøre kjøpesummen. Kjøpet betinger godkjennelse fra norske konkurransemyndigheter og dette forventes behandlet innen utgangen av november 2008.

Telekom