Wimp lanseres snart

Wimp lanseres snart

Aspiro og Platekompaniet oppretter et fellesselskap for å lansere Wimp, som slippes i løpet av høsten.

Kompanjong AS heter det nye samarbeidsselskapet Platekompaniet og Wimp skal lansere i forbindelse med musikkstreamingtjenesten Wimp.

- Vi er meget stolte og glade over å få muligheten til å lansere vår streamingtjeneste i Norge, sammen med landets største aktør innen musikksalg. Platekompaniets kunnskaper og Aspiros teknologi vil gjøre Kompanjong AS til en meget sterk aktør når Wimp nå skal lanseres i Norge, sier Gunnar Sellæg, administrerende direktør i Aspiro, i en pressemelding.

Wimp, Norges svar på Svenske Spotify, er planlagt lansert via det nye selskapet i løpet av høsten. Tjenesten har for tiden 2,5 millioner låter liggende og er tilgjengelig for enkelte testbrukere.

Telenor er partner.

- Det er flott at Platekompaniet og Aspiro sikrer at Wimp får de beste vekstvilkår, samtidig er det viktig og gledelig for Telenor å fortsette som partner. Vi har i flere år tilbudt kjøp av musikk på mobilen og pc. Neste steg kunne vi ikke ta alene, og vi er stolte av snart å kunne lansere et av markedets beste program for streaming av musikk, sier musikkansvarlig i Telenor, Thang Manh Tran i samme pressemelding.

Telekom