Telenor forsiktige i Pakistan

Telenor forsiktige i Pakistan

Den norske teleoperatøren følger spent med utviklingen etter angrepet på den danske ambassaden.

Telenors hovedkontor i Islamabad ble ikke direkte berørt av bomben som i går rammet den danske ambassaden i byen. Til det ligger hovedkontoret for langt unna.

- Men jeg er blitt fortalt at man kunne se røyken etter hendelsen fra vårt kontor, sier kommunikasjonsdirektør Esben Tuman i Telenor Asia, til Aftenposten.

Rammet i 2006

Tuman forteller at det er vanlig med strengt vakthold i Pakistan, og at Telenor har god sikkerhet. Men om det blir opptrapping etter gårsdagens angrep, er foreløpig uklart.

- Vi vurderer hele tiden sikkerheten for våre folk løpende, det gjør vi uavhengig av denne hendelsen. Og den er allerede skjerpet fra før. Men det er klart at vi etter en slik hendelse følger ekstra nøye med på utviklingen, og vil vurdere underveis om vi skal sette inn noen tiltak, sier Tuman.

Telenors operasjon i Pakistan er tidligere blitt utsatt for vandalisme. For drøye to år siden, i februar 2006, ble Telenor i likhet med en rekke andre vestlige selskaper rammet av opptøyene i forbindelse med Muhammed-tegningene.