Telenor-sjef til Mobyson

Telenor-sjef til Mobyson

Agder Energi har ansatt tidligere Telenor-leder John Olve Andersen som ny sjef for Mobyson AS, og samler all mobilaktivitet i dette selskapet.

Mobilsatsingen trappes opp med John Olve Andersens innsikt og erfaringer fra hovedkonkurrenten Telenor, ifølge en pressemelding.

- Vi skal få fart på mobilmarkedet med lavere priser og nye tjenester. Noextras.net skal fortsatt være markedsleder med bunnpriser, mens Mobyson blir et fullverdig operatørselskap med et bredt tilbud av tjenester, sier den nytilsatte direktøren

Har 40.000 kunder

Agder Energi startet sin mobilsatsning for et år siden med kjøpet av Mobyson AS som den gang hadde 7.000 kunder. I dag har konsernet 40.000 mobilkunder fordelt på merkevarene Mobyson, Noextras.net og LOS Mobil.

- Vi skal bli en pågående nasjonal utfordrer både i privatmarkedet og i bedriftsmarkedet. Med mangeårig ledererfaring fra markedslederen Telenor styrker John Olve Andersen laget vårt ytterligere, sier divisjonsdirektør Anders Roger Øynes i Agder Energi.

John Olve Andersen (38) er diplomøkonom med mastergrad fra Handelshögskolan i Stockholm. Han har hatt en rekke lederstillinger i Telenor, senest som regionsjef for salg av tjenester innen tale/data/mobil til bedriftsmarkedet.