Telenor vant mobilpris

Telenor vant mobilpris

Telenor har vunnet en europeisk pris for sin tilrettelegging av mobilt innhold.

Under en tilstelning for mobile innholdsleverandører i Monaco i går, vant Telenor prisen "The Meffy award" som beste operatør når det gjelder å tilrettelegge mobilt innhold til sine kunder, skriver Telenor i en pressemelding.

Organisasjonen MEF (Mobile Entertainment Forum) har siden 2000 favnet over 150 aktører innenfor den mobile innholdsindustrien, det være seg innholdsleverandører, operatører eller andre.

Høydepunktet har vært den årlige utdelingen av "The Meffy Award". I går, under en tilstelning i Monte Carlo, stakk Telenor av med prisen som beste operatør foran 3 UK og Orange. Juryens begrunnelse er i hovedsak at Telenor fikk prisen på grunn av bredden i mobile underholdningstjenester i det norske markedet. Særlig ble satsningen på musikk-, fotball- og magasintjenestene på Telenors mobilportal trukket frem, og juryen fremhevet tjenestene for deres brukervennlighet. Juryen var bredt sammensatt av europeiske journalister og analytikere.

Telenor var nominert for sitt totale engasjement for å tilgjengeliggjøre mobilt innhold til sine kunder. I uttalelsene før selve utdelingen het det at Telenor bruker sin markedsstyrke og utholdenhet til å tilby kundene de mest innovative, tilgjengelige og enkleste mobile underholdningstjenestene. En bred satsning på mobile underholdningstjenester til ulike målgrupper har gitt resultater i 2006 og 2007.

LES OGSÅ: Telenor tapte i Russland