Telenor vil ha mobillisens i Egypt

Telenor vil ha mobillisens i Egypt

Telenor har inngått et partnerskap med National Telecommunications Holding Corp. i forbindelse med den tredje mobillisensen i Egypt.

Telenor og NTC vil levere en felles søknad om å bli kvalifisert til å delta i auksjonen om den egyptiske mobillisensen. Søknaden skal leveres innen 4. mai.

- Telenor har bred erfaring i å drive mobiloperasjoner utenlands, men det er likevel avgjørende å ha en god, lokal partner. NTC og Telenor utfyller hverandre svært godt, og vi er sikre på at vi med dette samarbeidet har et utmerket utgangspunkt for prosessen videre, sier Jan Edvard Thygesen, konserndirektør og ansvarlig for Telenors operasjoner i Sentral- og Øst-Europa.

National Telecommunications Holding Corporation ble etablert i 1995 som et av de første private teknologibaserte holdingselskapene innenfor it- og telekomsektoren i Egypt og Midt-Østen.

NTC består i dag av 16 datterselskaper som opererer innen områdene telekommunikasjon, informasjonsteknologi, finansielle tjenester og produksjon av telekommunikasjonsutstyr.

Mer informasjon om NTC: www.ntcegypt.com