Telenor med trafikkrekord under OL

TILFREDS: Birgit Bjørnsen, leder for TV og bredbånd i Telenor, melder seg tilfreds med at kundene brukte TV-appen T-We tre ganger så mye under OL. (Foto: Telenor pressefoto/Martin Fjellanger)

Telenor med trafikkrekord under OL

Øvelsen lagsprint gav ny rekord i mobilnettet, og den underliggende trafikkveksten var nesten seks ganger mer enn under OL i Sotsji.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Når de fleste går rundt med mobiltelefoner som har en skjerm med høyere oppløsning enn en tradisjonell HD-TV, så er det ikke rart at mobiloperatørene kjenner trykket når det skjer noe stort på TV. Ettersom nordmenn er og blir nordmenn, så er det under de store vinteridrettsarrangementene mobiloperatørene setter sine rekorder her til lands. Så også under årets vinter-OL.

Nordmenn ha lagsprint vil

Telenor informerer i en pressemelding at nye rekorder ble satt under årets OL. Det var under finalene i lagsprint herrer, som hadde 13 prosent høyere trafikk enn damenes konkurranse, at rekorden ble satt. Interessant nok var det samme øvelse under ski-VM i Lahti i fjor at den forrige rekorden ble satt. Telenor opplyser ikke hvor stor trafikken var under disse sendingene.

var så nesten 480 i at fra i forteller 2018 ganger I generelle tillegg til i i OL Sotsji Pyeongchang høy. Telenor altså 2014 på seks OL den trafikkveksten i prosent, mobilnettet underliggende

økning viser prosent. i på de opp populære altså 400 2014, mest gjennomsnittet OL en fra mot Sotsji Telenor i Delivery Totaltrafikken OL under øvelsene, for i Pyeongchang (Content målt 2018, mot CDN Network)

T-We tredoblet

var for mange så med Telenors økte denne Bruken at det TV-app i også appen OL. 7, av avspillinger uke under tre ganger viser T-We 5. Målingene sammenlignet uke

er Det – gle…

Telenor