FORTSETTER: Abraham Foss fortsetter som sjef for Telia Norge etter sammenslåingen med Get TDC. (Foto: Telia)

FORTSETTER: Abraham Foss fortsetter som sjef for Telia Norge etter sammenslåingen med Get TDC. (Foto: Telia)

Abraham Foss fortsetter som sjef i Telia Norge

Det er nå klart at Abraham Foss fortsetter som leder av Telia Norge etter sammenslåingen med Get TDC tidligere i høst.

Hvem som skulle ende opp som sjef for det sammenslåtte Telia Norge stod i all praksis mellom to personer. Den allerede sittende sjefen for Telia Norge, Abraham Foss, og sjefen for Get TDC, Gunnar Evensen.

Når melder imidlertid Telia Norge at Gunnar Evensen på eget initiativ har valgt å forlate Telia og dermed stod det bare en kandidat igjen, Abraham Foss.

- Abraham har alle de lederegenskaper som skal til for å fortsette den suksessrike utviklingen til Telia i Norge. Vi står foran en spennende tid som en sterk utfordrer i det norske markedet hvor vi skal levere konvergente kundetilbud til både privatpersoner og virksomheter. Vi har en historikk uten sidestykke i Norge når det gjelder å skape verdier gjennom sammenslåinger, og det skal vi fortsette med, sier Johan Dennelind, konsernsjef i Telia Company.

Abraham Foss startet i Telia Norge som administrerende direktør i 2015. Han har omfattende erfaring fra ulike rådgiver- og lederroller i og utenfor telecomindustrien.

- Jeg er veldig glad for å få muligheten til å lede det nye selskapet, og jeg ser frem til å jobbe sammen med både dyktige nye og kjente kollegaer, sier Abraham Foss.

Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get TDC, har etter eget ønske bestemt seg for å forlate Telia Company. Han startet i Get TDC i 1998 og har vært administrerende direktør siden 2000. Han forlater stillingen umiddelbart, men vil forbli i selskapet inntil sammenslåingen er gjennomført.

- Gunnar har med enorm suksess posisjonert Get TDC som en ledende tilbyder av bredbånd og tv-tjenester i Norge. Jeg setter stor pris på de verdiene han har skapt og hans innsats i denne første sammenslåingsfasen. Jeg ønsker ham alt godt og lykke til med videre utfordringer, sier Johan Dennelind.

- Beslutningen om å gå videre har modnet siden i sommer. Det er vemodig å forlate et så spennende selskap med så dyktige medarbeidere, men det er en tid for alt, og jeg har nå lyst til å dra ut på nye eventyr. Denne fusjonen er industrielt helt riktig og Telia vil være den beste eier for å videreføre vår suksessrike reise, sier Gunnar Evensen.

Les om:

Telia