Teliasonera velger Ericsson

Teliasonera velger Ericsson

Skal forbedre kundebehandling med ny CEM-løsning.

Teliasonera har valgt Ericssons løsning for håndtering av kundeopplevelser, Customer Experience Management (CEM). Ericssons konsulenter og systemintegratorer støtte implementeringen av tjenestene, inkludert tilpasning av forretningsprosesser og systemintegrasjon. Ericsson leverer også rådgivning, maskin- og programvareplattform og opplæring, ifølge en pressemelding.

- Vi er stolte av å bli en av de første operatørene som innfører denne løsningen, som gir et innovativt verktøy for å forbedre kvaliteten på våre tjenester og nettverk, samt proaktivt styrke kvaliteten i vår kundesupport, sier Carl-Magnus Hellberg, leder av Mobility Technology Solutions hos Teliasonera

Løsning innebærer en tilnærming som blant annet inkluderer reaktive rutiner for å håndtere bestemte nettverkshendelser eller kundeproblemer for så å løse dem innen rimelig tid. I tillegg kommer proaktive rutiner som skal hindre forringelsen på tjenestekvaliteten og dermed unngå at brukerne blir berørt.

- Å adressere kundenes behov og sikre proaktiv kundebehandling er en av de viktigste forretningsmessige prioriteringene for dagens operatører. En fornøyd bruker vil mindre trolig bytte operatør, noe som gir betydelig konkurransefortrinn og fører til høyere omsetning, mener Robert Puskaric, Ericssons sjef for Nord-Europa og Sentral-Asia.