Telio ip-er gratis

Telio gir gratis tellerskritt både i Norge og til utlandet over internett.

Teleselskapet Telio er fortsatt det eneste som er på lufta i stor skala med ordinær telefoni over internett. Nå presser de prisene sine ytterligere ned.

- Nå lanserer vi gratis samtaler til hele Skandinavia. Da vil du kunne ringe ubegrenset og gratis til fastnettet i Sverige og Danmark, sier viseadministrerende direktør Rune Strømmen i Telio til Dagbladet.no.

Fra før er det gratis for Telio sine kunder å ringe til fastnettet i Norge. Det nye tilbudet blir først tilgjengelig over sommerferien, fra 12. august. Hos Telio betaler du samme fastavgift som hos Telenor, 159 kroner i måneden, men samtalene til andre fasttelefoner er inkludert i prisen.

- Dette er første gang i Europa at noen tilbyr gratis utenlandssamtaler over vanlig telefon, sier Strømmen.

Som første selskap i Norge leverer Telio nå fullservice, vanlig telefoni over bredbånd til alle norske husholdninger som har, eller som kan få, bredbåndstilknytning. Tjenesten ble etablert i januar, og de første kundene er allerede i drift.

Selskapet har slitt med endel voksesmerter. Blant annet ble 1.500 av selskapets kunder skadelidende da Telenor plutselig fant det vanskelig å overføre telefonnumrene til den nye operatøren. 600 av disse venter fortsatt på å få nummeret overført.