Test dine kunnskaper som it-proff

Test dine kunnskaper som it-proff

Nettavisen Karrierelink.no har i samarbeid med EUCIP Norge as lansert en demotest for personer som besitter profesjonell it-kompetanse.

Nettavisen Karrierelink.no har i samarbeid med EUCIP Norge as lansert en demotest for personer som besitter profesjonell it-kompetanse. Her kan du få en bekreftelse på om du er kompetansemessig à jour.

- Sertifikatet vil inngå i den totale kompetanseporteføljen på CV-en og derved kunne øke egen markedsverdi. Hensikten er å øke kompetansen for å sikre virksomheters konkurransekraft ved effektiv utnyttelse av it, sier Renny Bakke Amundsen, sjef i Eucip Norge.

Dokumentasjon av realkompetanse

EUCIP står for European Certification of Informatics Professionals og er Den Norske Dataforenings konsept for sertifisering av it-profesjonelle i Europa.

Målgruppen er personer som har behov for påbygging av tidligere utdannelse, omskolering, dokumentasjon av realkompetanse samt utdanning innen it-området. Gjennom EUCIP-programmet regner man med å sertifisere minst 120.000 it-profesjonelle i Europa innen 2006. Tilsvarende tall for Norge antas å bli mellom 3000 og 4000.

Alle som er interessert kan i disse dager teste ut EUCIP på Karrierelink.no og få en smakebit på testverktøyet.

Sjekk hvilke it-sjefer som har tatt Eucip og hvordan det gikk.