BYR PÅ: Gründer og daglig leder i Mnemonic, Tønnes Ingebrigtsen, byr på gratis seminar hos de som ønsker det, i forbindelse med Nasjonal sikkerhetsmåned. (Foto: Charlotte Sverdrup / Mnemonic pressefoto)

BYR PÅ: Gründer og daglig leder i Mnemonic, Tønnes Ingebrigtsen, byr på gratis seminar hos de som ønsker det, i forbindelse med Nasjonal sikkerhetsmåned. (Foto: Charlotte Sverdrup / Mnemonic pressefoto)

Tilbyr gratis seminar

Sikkerhetsselskapet Mnemonics bidrag til Nasjonal sikkerhetsmåned er å tilby gratis sikkerhetsseminarer hos bedrifter som ønsker besøk.

Nasjonal sikkerhetsmåned er såvidt igang, og innen oktober er omme kommer ansatte i svært mange norske virksomheter til å ha merket den årlige sikkerhetskampanjen. Det er mange som engasjerer seg i den, både på bruker- og leverandørsiden.

Det norske sikkerhetsselskapet Mnemonic er ett av selskapene som byr på bidrag fra leverandørsiden, og under sikkerhetsmåneden inviterer selskapet seg inn på gratis sikkerhetsseminar hos virksomheter som ønsker det.

Lederkurs

Tilbudet fra Mnemonic er to forskjellige kurs, rettet mot to forskjellige publikum. For toppledere, ledergruppens medlemmer, juridisk ansvarlige og andre på dette nivået tilbyr Mnemonic et en-times kurs de kaller «Fire steg til bedre personvern og informasjonssikkerhet». Bakteppet er den nye personopplysningslovgivningen som kommer som en følge av EU-forordningen GDPR, og hvilke krav denne stiller til virksomhetene. Seminaret vil blant annet gi:

* Kunnskap om eksterne og interne trusler mot virksomhetskritiske data og risiko for datalekkasjer.

* Innsikt i gjeldende og kommende regelverk for personvern og datasikring.

* Praktisk tilnærming, med forslag til plan og aktiviteter for å etterleve nytt regelverk.

Dette seminaret leverer Mnemonic i samarbeid med advokatfirmaet Selmer.

Sikkerhet på arbeidsplassen

I tillegg til lederseminaret tilbyr Mnemonic også et bredere seminar for alle ansatte uten it-bakgrunn. Det gir en innføring og oppfriskning av informasjonssikkerhet, og hvilke ansvar vi alle har, både privat og på arbeidsplassen. Dette seminaret vil blant annet ta for seg:

* En innføring i trussellandskapet.

* Hva er sosial manipulering, og hvordan foregår sosial manipulering i praksis?

* Hvordan ser et angrep ut fra en hackers perspektiv?

Også dette seminaret har en varighet på en time, der målsetningen er å forklare hvordan men helt praktisk beskytter seg selv i en datastyrt verden.

 

For å melde sin interesse eller bare spørre om mer informasjon oppgir Mnemonic epostadressen marked@mnemonic.no som kontaktpunkt. Selskapet forbeholder seg imidlertid retten til å avslå enkelte søknader om gratisseminar dersom de ikke har kapasitet, så her er det først til mølla som gjelder!