første utviklingssenter for Iot i Europa

NY DIVISJON: Det nye senteret i Limerick i Irland inngår i en ny divisjon i Dell som skal sørge for utviklingen av Iot-løsninger for å lage ende-til-ende løsninger på tvers av programvarer og tjenester (Skjermdump: Dell)

Nytt utviklingssenter for Iot i Europa

Dells nye utviklingssenter for tingenes internett skal være det første av sitt slag i Europa.

Dell lanserer sitt første utviklingssenter for tingenes internett (iot) i Europa. Det nye senteret vil være plassert i Limerick i Irland. 

Senteret inngår i en ny divisjon i Dell som skal være en sentral del i utviklingen av Iot-løsninger for å lage ende-til-ende løsninger på tvers av maskinvare, programvare og tjenester, heter det i en melding fra Dell. 

Iot-gateways

Iot-divisjonen har nylig lansert sine første gateway-produkter. De nye gatewayene er små enheter, trådløse eller oppkoblede, som skal samle, sikre og prosessere sensor-data. De skal ifølge Dell sørge for at kundene kan gjøre analyser umiddelbart og unngå forsinkelse på informasjonen de får inn. Dette skal ifølge meldingen redusere tid og kostnader ved overføring av data til skyen eller datasenteret, og det er kunn nyttige data som sendes tilbake. 

Livssyklus

Dells første Iot-lab ble åpnet sammen med Intel i Santa Clara i California i fjor høst. Senteret i Limerick kommer i tillegg til det eksisterende Dell Solutions Center i byen.

– Dell kan støtte produsenter gjennom hele produktets livssyklus, fra endepunkter, nettverk, dataprosessering, lagring og data-administrasjon til analyse og tjenester. I Limerick får kunder en fleksibel og skalerbar plattform for å utvikle løsninger de kan ta til markedet, sier Dermot O’Connell, som er sjef for Dells OEM-satsning i Europa.

Tingenes Internett