Tippepremie til Infocare

Tippepremie til Infocare

Norsk Tipping har valgt Infocare som partner for utrulling av nye spillterminaler hos kommisjonærene.
Avtalene som har en totalverdi på 35 millioner kroner, innebærer totalansvar for logistikk, installasjon, brukeropplæring og service av over 4.400 nye terminaler fordelt på ca 3.850 kommisjonærer over hele landet. I perioden mars-august 2004 skal samtlige av dagens spillterminaler byttes ut. Infocare får totalansvar for hele utrullingsprosjektet. Dette inkluderer logistikk, avhending av gammel terminal, klargjøring og installasjon av ny terminal samt brukeropplæring. Det er også inngått en treårs-avtale om teknisk service på de nye terminalene.

- Kommisjonærenes terminal er Norsk Tippings viktigste verktøy for å skape inntekter, og en stabil og sikker drift av disse er avgjørende for både overskuddsmottakere, kunder og kommisjonærer, sier prosjektleder Bjørn Vidar Mathisen hos Norsk Tipping.

- Forhandlingene med Norsk Tipping har pågått siden i fjor høst og nå ser vi fram til å utnytte vår styrke som en landsdekkende totalleverandør av it-service. Samarbeidet med Norsk Tipping er svært spennende og utfordrende for oss, sier salgsdirektør Arild Nybø i Infocare.