Tjener godt på analyseverktøy

Tjener godt på analyseverktøy

Cognos-partneren Rav Norge tjener godt på programvareverktøy for forretningsanalyse.

Selskapet la i dag frem tallene for 2005 som viser en hyggelig vekst i både omsetning og resultat. Rav Norge kan vise til en omsetningsvekst på 24 prosent - opp til 27,3 millioner norske kroner og en resultatvekst på 82 prosent - til 3,4 millioner kroner i driftsresultat, ifølge en pressemelding.

- Markedet for våre type løsninger har vært positivt i hele 2005, og det er fortsatt et meget høyt aktivitetsnivå, sier Lars-Roar Masdal, administrerende direktør for Rav Norge.

Han forteller videre at innenfor flere av selskapets kundesegmenter ser man en stadig større etterspørsel etter selskapets integrerte løsninger for planlegging / budsjettering / forecasting, målstyring, rapportering, konsolidering og analyse basert på Cognos teknologi.

Konsoliderer proteføljen

- Flere og flere vurderer nå en helhetlig plattform for integrert virksomhetsstyring. I stedet for løsninger og prosesser som ikke henger sammen, konsoliderer kundene porteføljen for raskere og sikrere beslutningsstøtte, forteller Masdal.

Rav Norge har tegnet nye kontrakter og fornyet avtaler med etablerte selskaper som for eksempel Bergesen dy., Wallenius Wilhelmsen Logistics, Tine BA, IF Skadeforsikring, Steen & Strøm og Elkjøp.