Trådløs hjemme med kamera

Trådløs hjemme med kamera

Nå skal hjemmetelefonen bli like morsom i bruk som mobilen. Siemens Mobile lanserer i dag den første trådløse hjemmetelefonen med integrert digitalkamera og høykvalitets fargeskjerm.
Den nye Siemens Gigaset SL740/SLX740isdn har innebygd høykvalitets digitalkamera som gjør det lett å fange opp morsomme situasjoner i hjemmet, skriver Siemens i en pressemelding.

Dette er også verdens første trådløse hjemmetelefon med høyoppløselig fargeskjerm som lar deg knytte navn og ansikt sammen.

Enten det er podens første trinn eller festskandaler du skal forevige, så gjør digitalkameraet i Siemens Gigaset SL740/SLX740isdn det mulig å dele opplevelsen med andre. Du kan også bruke telefonen til å ta opp lyd og legge til bildene.

Med Siemens Data Suite og Datakabel kan du koble telefonen til pc-en for å synkronisere adresseboken din med Outlook, endre bilder og laste ned ringetoner. Forskjellige, polyfoniske ringetoner kan knyttes til spesielle oppføringer i telefonboka, slik at du kan gi bestevennen din en kjenningsmelodi og alltid vite om det er sjefen eller svigermor som ringer.

Kalenderfunksjonen lar deg lagre datoer og påminnelser sammen med telefonnummer. Med bildet av din kjære poppende opp på skjermen på bryllupsdagen sammen med alarm og tekstmelding, glemmer du nok ikke bryllupsdagen igjen.

- Gigaset SL740/SLX740isdn er en ny milepæl for hjemmetelefoner og tar opp i seg flere av funksjonene vi har blitt vant til fra mobiltelefonen, sier salgsdirektør Henning Solberg i Siemens Mobile.

Siemens Gigaset SL740/SLX740isdn er i handelen fra april.