Trådløs styring i bilen

På årets Cebit avduket Siemens mobile det nye Car Kit Bluetooth HKW-600 som skal gi tryggere trådløs kommunikasjon i bilen.
Hvis du vil bruke din trådløse telefon trygt og praktisk mens du kjører, er Car Kit Bluetooth HKW-600 perfekt for deg, ifølge Siemens moblie. Installasjonssettet som er utviklet spesielt for bilbruk, kommuniserer med mobiltelefonen din via Bluetooth.

Trådløs kommunikasjon sørger for at du ikke trenger bry deg om problematiske tilkoblinger mellom mobiltelefonen og bilmonteringssettet. På den eksterne skjermen kan du se hvem som ringer, uansett hvor i bilen telefonen din befinner seg, om den er i lomma, i kofferten eller bagasjerommet. I tillegg kan du fjernstyre funksjonene via den synlige Car Kit-skjermen for å ringe opp eller motta samtaler uten å bruke hendene. Alt du trenger, er en mobiltelefon med Bluetooth.

Den eksterne skjermen er enkel i bruk og viser tydelig navn og nummer på de som ringer. Det praktiske navigasjonssystemet med fire knapper på siden av enheten lar deg finne navn i adresseboka eller numre fra oppringningslisten, motta og avslutte samtaler, slå enheten av og på og justere lyden.

Ved siden av enkel bruk har Car Kit Bluetooth også bra talekvalitet, med reduksjon av ekko og støydemping. I tillegg slår systemet seg av og på automatisk så snart føreren starter eller stopper bilen.

Car Kit Bluetooth HKW-600 kommer i handelen fra midten av 2004. Det kan også brukes sammen med Siemens mobiltelefoner uten Bluetooth ved å bruke en Car Kit Cradle i tillegg.

Prisen er foreløpig ikke fastsatt.