Trådløst og pc-fritt musikksenter

Trådløst og pc-fritt musikksenter

Synes du pc-er er og blir for stygt for stua? Her er et digitalt musikkanlegg som holder pc-en på to armlengders avstand.

Musica er et trådløst musikksenter fra Olive Media Products. Musica har en 160 GB harddisk, som gir plass til drøyt 40,000 låter. Den kan ta imot musikk fra enhver mac eller pc som måtte befinne seg på hjemmenettverket.

Ikke minst byr Musica på en etterlengtet funksjon for brukere som ikke får all sin digitaliserte musikk fra nettet. Med Musica kan du nemlig kopiere musikk rett inn på harddisken direkte fra cd-er, og til og med vinylplater og analoge kassetter.

Musica har en egen skrivbar cd-stasjon, slik at all kopiering til musikksenteret kan gjøres uten å gå veien om pc-en eller mac-en.

I alle rom

Maskinen kan dessuten streame musikk til hele 20 andre rom, skulle du bo i et veldig stort hus. Den kan også sende fra brukervalgte internettradiostasjoner. Musica har en 4-ports Ethernet-hub and trådløst aksesspunkt (802.11g)

Musikikfiler kan brennes som mp3 med forskjellig komprimeringsgrad opp til 320 bit/s som eller ukomprimerte AIFF-, WAV- eller FLAC-filer.

Musica kan bestilles på produsentens nettsted til den nette pris av 1.099 dollar, eller omtrent 6.600 kroner.

Les mer om produktet på Olives websider.