Via Travel signerer med Basware

Via Travel signerer med Basware

Via Travel tar i bruk Baswares teknologi for å gjøre arbeidet med reiseregninger i Norden enklere.

Via Travel har nylig valgt Basware som ny strategisk partner for reiseregning i Norge, Sverige og Danmark.

Dette er det første tette samarbeidet mellom et reisebyrå og en løsningsleverandør relatert til forretningsreiser i Norge, og innebærer at Via Travel vil tilby Baswares reiseregningsløsning, Basware Travel & Expense Management (TEM), til sine kunder i Skandinavia.

I praksis vil samarbeidet gi Via Travels kunder muligheten til å finjustere hele prosessen fra reiseplanlegging til tilbakebetaling av utlegg, og på den måten spare noen kroner i forbindelse med omkostningene tilknyttet reisevirksomheten.

- Altfor mange virksomheter fører fortsatt reiseregninger helt eller delvis manuelt, noe som tar mye tid og som kan utgjøre grunnlag for feil. Dette gjelder særlig mindre og mellomstore virksomheter, da gode reiseregningsløsninger hittil har vært nokså krevende å implementere. Slik er det ikke lenger, sier Bjørn Røsten, salgssjef for Basware i Norge.

Basware er leverandør av løsninger for reiseregninger, fakturahåndtering, efaktura, innkjøp og arkiv. Selskapet har nylig etablert et skandinavisk kunnskapssenter for prosesser tilknyttet forretningsreiser.