Treff for Lotus-interesserte i mai

Lotus Software Brukergruppe annonserer vårseminar i Asker i mai. Det er åttende år på rad seminaret arrangeres.

"Årets arrangement har en agenda som kan ta pusten fra de fleste og inneholder flere teknologi-godbiter, som vil tiltale de fleste. Lotus-frelst eller ikke" hevder arrangøren i en pressemelding.

En smule Lotus-interesse litt utover det vanlige er nok en fordel likevel.

Som tidligere kommer det også i år foredragsholdere fra både ut- og innland. I år kan brukergruppen vise til besøk fra både USA, Island, Østerrike og Frankrike.

Kjent hovedtaler

Lotus Software Brukergruppe (LSBG) er likevel mest fornøyd med å få hentet inn Ron Sebastian som har den fyldige tittelen Senior Consultant and Technical Assistant to Mike Rhodin, GM Workplace, Portal and Collaboration Software.

Dette er en meget respektert og populær foredragsholder, blant annet kjent fra den årlige konferansen Lotusphere i Orlando, Florida, USA.

- Vi er meget stolte av å få Ron Sebastian til Norge og vårt seminar. Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid. Bedre og mer respektert foredragsholder i Lotus-miljøet verden over skal du lete lenge etter, sier Rune Carlsen, leder i LSBG.

Mange spor

Et av foredragene er Absolute Lotus 2006, som omhandler spennvidden til produktene i Lotus-familien. Det vil også bli levende demonstrasjon av alle nyheter i de nye produktene til Lotus: fra Domino DB2, Webservices, Workplace Designer, Lotus Sametime 7.5, til Hannover (neste generasjons Notes-klient).

Årets arrangement finner sted på Holmen Fjordhotel i Asker, onsdag 3.-torsdag 4. mai.

Klikk her for fullstendig agenda