Tror Google+ flopper

Tror Google+ flopper

Linkedin-sjef Jeff Weiner er overbevist om at det ikke finnes plass for Google+.

Ikke alle er overbevist om at Google vil lykkes med sitt nye sosiale medie, Google+. Den nye utfordreren har nå vært ute en måneds tid.

Oppbremsing

Etter én måned på markedet, viser trafikktall fra Experian Hitwise en tilbakegang på tre prosent per 23. juli for Google+, ifølge IDG News. Til sammenligning viste uken før en vekst på formidable 283 prosent.

Statistikken viser dessuten at gjennomsnittlig tid brukt hos Google+ også falt tilbake, ned ti prosent til fem minutter og 15 sekunder per besøk.

Tror Google+ flopper

Administrerende direktør hos Linkedin, Jefff Weiner, mener etter hva danske Crn erfarer at Google+ er dømt til å bli en fiasko. Weiner peker på folk ikke benytter flere sosiale medier på samme tid.

Linkedin-sjefen ønsker seg naturligvis ingen ny konkurrent, og kan muligens ha rett i sin spådom om at det ikke er plass til en ny utfordrer i dette markedet. På den annen side kan Google+ finne styrke i det faktum at tjenesten ifølge det danske nettstedet er bygget for å erstatte funksjonaliteten til de tre nettverkene.