Tunge topper til Ignis

Generalforsamlingen i Ignis har valgt Berit Svendsen i Telenor og eks-Ask-sjef Ole Jørgen Fredriksen, som nye styremedlemmer.

- Vi er svært fornøyd med å få to kapasiteter som Berit Svendsen og Ole Jørgen Fredriksen med på laget. Ignis er i vekst og opplever solid fremgang på en rekke områder. Svendsen og Fredriksen har innen sine respektive områder en unik erfaring og kompetanse, og de representerer en ytterligere styrking av Ignis, sier konsernsjef Thomas Ramm i en poressemelding.

Berit Svendsen har lang erfaring fra arbeid med teknologiutvikling internasjonalt, en erfaring som vil være viktig i den veksten selskapet opplever blant annet i Asia. Ole Jørgen Fredriksen har lang erfaring fra projektor-industrien i USA og Japan og han vil gå inn som styreleder i Ignis Display, og bli en viktig ressurs i forhold til videre vekst og utvikling av Ignis som helhet og spesielt Ignis Display.

Solid erfaring

Svendsen sitter fra før blant annet i det europeiske teknologiutvalget ISTAG (Information Society Technologies Advisory Group), og er styremedlem i Ekornes og Firm. Hun er utdannet sivilingeniør fra NTH/ NTNU og har en mastergrad i ledelse fra NHH/ Massachusetts Institute of Technology.

Ole Jørgen Fredriksen arbeider i dag som rådgiver kombinert med egen investeringsvirksomhet. Hans bakgrunn er som grunnlegger og konsernsjef i Ask/InFocus med tidligere børsnotering i Oslo og Nasdaq..

Han arbeider både med børsnoterte og "start up" selskaper innen teknologisektoren, og har sittet i styrene i EDB Business Partner, SuperOffice og Catch Communication. Han er i dag styreleder i Q-Free ASA foruten styreverv i flere teknologiselskaper.

Trer ut

Mens Svendsen og Fredriksen går inn i styret, trer Reynir Indahl ut av styret. Han har vært styremedlem i 3 år og har tidligere vært leder for Ignis Photonyx. I tillegg til Fredriksen og Svendsen, består Ignis styre av Ivar Formo (styreleder), Magnus Breidne, Bjørn Broberg og Morten Sundstø.