Tynn teknologi for Itegra

Kraftig vekst i salget av tynne klienter gjør at ThinTech AS og Itegra AS nå går sammen for å kunne levere tynne klienter.
Kraftig vekst i salget av tynne klienter gjør at ThinTech AS og Itegra AS nå går sammen for å kunne levere tynne klienter på en kostnadseffektiv måte.

ThinTech er spesialist på tynne klienter og tredjeparts-løsninger til "serverbased computing". Itegra er breddedistributør av teknisk utstyr til norske forhandlere.

- Vi forventer å omsette mellom 10.000 til 20.000 tynne klienter de neste 12 månedene, sier salgsdirektør Lars Seeberg i Itegra i en pressemelding.

Flere produkter

ThinTech ble etablert i januar 2003 og er en raskt voksende importør/distributør med fokus på tekniske løsninger og kompetanse på terminalservermiljø, overvåkingssystemer, tynne klienter og autentiseringsprodukter.

På grunn av kraftig vekst og stadig strengere krav til leveringsdyktighet, har ThinTech valgt Itegra for distribusjon av tynne klienter, sier adm. direktør Lars Sandtorv i ThinTech AS.

Dette er bare begynnelsen på et stort samarbeid rundt distribusjonsprodukter fra ThinTech.

- Gjennom avtalen med ThinTech ønsker vi å nå nye kunder i tillegg til å utvide vårt produktspekter. Dette er viktig for oss for å styrke vår videre posisjon i markedet. Vi ser fram til et positivt og resultatbringende samarbeid med ThinTech, avslutter Lars Seeberg.