Skreddersøm eller hyllevare?

Skreddersøm eller hyllevare?

UKAS NYKOMMER: Antlers sto overfor et umulig valg, så de valgte begge. Nå vil Sigurd Gran helst ansette folk som er ti cm for lave.

Hva heter dere?

- Antlers International AS

Hvor mange ansatte har dere?

- Ti

Hvor holder dere til?

- Karl Johans Gate 2, Oslo og Singapore

Hva gjør dere?

- Vi lager skreddersydde apper og mobilsider. I tillegg selger vi mobilløsninger på egenutviklet CMS (Ref. Wordpress for mobil).

Hvordan skal dere forandre verden?

- Vi skal bidra til at mobil kommer seg fra der web var for 10 år siden (og mobil er i dag), til der web er i dag. Hverdagen vår er mer og mer mobil. Kundene er klare, men bedriftene er det IKKE.

Hvorfor er dere bedre enn alle andre?

- Vi er unge nok til å skjønne teknologi, men gamle nok til å skjønne business. Vi tenker måloppnåelse først (business) så løsning (teknologi).

Hvilket språk koder dere i?

- Vi kan programmere i de fleste språk, men bruker mest PHP, HTML og Java.

Hva slags plattform jobber dere på?

- Mye egenutviklet CMS (Mobilab) og Wordpress, men kan jobbe med de løsninger kundene har fra før.

Hvilket operativssystem eller plattform skal kundene bruke?

- Android og IOS

Hva er det vanskeligste valget dere har tatt?

- Vi følte en stund at vi måtte velge mellom å være et byrå som skulle tilby skreddersøm eller hyllevare. Vi landet på "ja takk, begge deler", og tilbyr skreddersøm for reklamebyråer, medier og store bedrifter, samtidig som vi tilbyr kostnadseffektive hyllevare-løsninger for SMB.

Hva håper dere å få til, på lang sikt?

- Antlers skal være en global tilbyder av kompetanse og løsninger innen mobil. Vi skal også være største pådriver i det norske markedet (gjennom whitepapers, foredrag og events) til utvikling innen mobil.

Hvem ville du helst ansatt, hvis du hadde fritt valg i hele verden? 

- Vi liker best å ansette folk som er "ti cm for lave" i forhold til de utfordringene de skal håndtere, men som har et enormt pågangsmot, er lærevillige og har et rakkeraktig glimt i øyet. Når det er sagt ville nok ikke Guy Kawasaki vært et dumt valg heller!

Les om:

Ukas Nykommer