Verst å si nei til investorpenger

Verst å si nei til investorpenger

UKAS NYKOMMER: Likenshare skaffer bedrifter ærlige tilbakemeldinger. Det vanskeligste de har gjort er å si nei til investorene.

Hva heter dere?

- Likenshare

Hvor mange ansatte har dere?

- Tre partnere i kjerneteamet (og to som er tilknyttet på timesbasis)

Hvor holder dere til?

- Skøyen, Oslo

Hva gjør dere?

- Vi hjelper bedrifter med å få omtale i sosiale medier. Vi gjør dette med å koble aktuelle produkter og tjenester med vårt frivillige testpanel (ca 25.000), som villig prøver og gir ærlige omtaler av produkter til sine venner. Det er viktig for oss at omtalene er ekte og ærlige, hvis ikke ødelegger man troverdigheten. (Dessuten skaffer ærlige tilbakemeldinger et viktig element av innsikt for oppdragsgiver)

Hvordan skal dere forandre verden?

- For alle som jobber med markedsføring, løser vi problemet med engasjement i sosiale medier. Men enda bedre: Vi eliminerer problemet med reklame som gir feilaktige inntrykk og svevende løfter til forbruker. Her er det mannen i gata som får definere sannheten om produkter. Og våre fakta viser at det er den beste markedsføringen et produkt kan få!

Hvorfor er dere bedre enn alle andre?

- Vi er en tech-bedrift, det betyr at vår løsning er fleksibel og kan brukes til alle former for omtaler av fysiske produkter, tjenester, progamvarer, konsepter. I tillegg har vi en whitelabel versjon som vi lisensierer til proffkunder.

Hvilket språk koder dere i?

- PHP

Hva slags plattform jobber dere på?

- LAMP. Internt krangler vi over hva som er best av Mac og pc.

Hvilket operativsystem eller plattform skal kundene bruke?

- Internett. Alt skjer i skyen.

Hva er det vanskeligste valget dere har tatt?

- Si nei til investorpenger.

Hva håper dere å få til, på lang sikt?

- En helautomatisk, brukervennlig plattform hvor bedrifter drar kortet og bestiller det de trenger av vareprat-tjenester.

Hvem ville du helst ansatt, hvis du hadde fritt valg i hele verden?

- Guy Kawasaki. Han skapte kanskje verdens første, systematiske digitale vareprat-system med sin epostliste EvangeLIST som han laget for Apple på 90-tallet.

http://www.likenshare.no

Les om: