Vil bli best på kommunikasjon

Vil bli best på kommunikasjon

UKAS NYKOMMER: Cloudx vil erstatte gamle telefonsentraler med samordnet kommunikasjon på Microsoft Lync.

- Hva heter dere?

- Cloudx AS .

- Hva gjør dere?

- Vi erstatter kundenes utdaterte telefonsentraler med neste generasjons kommunikasjonsløsning, Microsoft Lync med telefoni. Tjenesten (Lync4all) er skybasert og samordner all kommunikasjon med mobiltelefoni, fast- og IP-telefoni og videokonferanserom.

- Hvor mange ansatte er dere?

- Fire stykker.

- Hvor holder dere til?

- Varnaveien 30B, 1523 Moss.

- Hvordan skal dere forandre verden?

- Vi vil bidra til at den enkelte ansatte i bedriften kan samhandle på en helt ny og effektiv måte. Kommunikasjon via telefoni, videokonferanse og lynmeldinger samt gjennomgang av dokumenter og deling av tavle er nå tilgjengelig fra arbeidsplassen.

- For den ansatte tilrettelegges Lync, i forhold til egen jobbrolle, slik at man kommunisere på den mest effektive måten med kolleger, partnere og kunder.

- Hvorfor er dere bedre enn alle andre?

- Vi er den eneste uavhengige Lync med telefoni-leverandøren i det nordiske markedet som kun leverer tjenestene via forhandlere. Den unike og standardiserte leveransemetoden er utviklet med et globalt perspektiv. Dette gjør at kundene kommer raskt i gang med en forutsigbarhet på pris, konfigurasjon, levering, drift og vedlikehold.

- Leveransekvaliteten og hvordan tjenesten leveres er markedsledende i Europeisk målestokk.

- Hvilket operativsystem eller plattform skal kundene bruke?

- Microsoft Lync klienten, som er tilgjengelig på alle plattformer.

- Hva er det vanskeligste valget dere har tatt?

- Vi var én uke fra signering med en av norges ledende mobiloperatører i slutten av andre kvartal 2013. Denne avtalen mistet vi da vi måtte ta en intern forretningsbeslutning om å velge bort vår amerikanske produsent og venn.

- Hva håper dere å få til, på lang sikt?

- Vi skal bli Nordens ledende Lync med telefoni tjenesteleverandør.

- Hvem ville du helst ansatt, hvis du hadde fritt valg i hele verden?

- Faglig har vi det riktige teamet på plass, med Jan Solvang, Jan Torkild Johannessen og Arne Magnussen så har vi nemlig spisskompetansen som skal til for å sikre at våre forhandlere kan ansette Neste Generasjon tjenesteorienterte selgere og brukerstøtte-ressurser.

Ukas nykommer

Hver uke stiller vi noen lette og noen vanskelige spørsmål til sjefen i et nytt teknologiselskap. Tips oss gjerne om interessante nykommere i bransjen!

Les om:

Ukas Nykommer