Leverer ny UC-plattform

Leverer ny UC-plattform

Med versjon 5 av IP Office ønsker Avaya å forenkle samordnet kommunikasjon for små og mellomstore bedrifter.

Avaya IP Office 5 kommer i seks rollebaserte løsninger og tilpasses således til grupper som for eksempel ansatte på sentralbord, den mobile medarbeider eller de ansatte på kundeservice for å oppfylle deres krav på best mulig måte.

Selskapet har strømlinjeformet IP Office ved å konsolidere flere maskinvarevalg ned til en maskinvareplattform. Denne har samtidig fått høyere ytelse og støtter nå 384 brukere per system – en økning opp fra 272. Konferansekapasiteten er ellers doblet i den nye versjonen.

For bedrifter med flere lokasjoner byr Avaya nå på en mer pålitelig metode enn tidligere. Nå kan det benyttes servere på ulike steder for at kommunikasjonsnettverket holdes oppe selv om andre ting skulle gå ned. Så hvis det oppstår feil, vil systemet automatisk reregistrere seg til et annet IP Office-sted.

Selskapet har ellers gjort tilgang via web-leser ved å ta i bruk en tynn klient-modell. Her får man tilgang til grunnleggende kommunikasjonsverktøy som one-X Portal. Denne kommunikasjonsplattformen gir mulighet til å administrere telefonkommunikasjon ved sanntids forbindelseskontroll, såkalt presence og logger. Dessuten er en ny web-basert rapporteringsapplikasjon ifølge selskapet nå enklere å installere, oppdatere og bruke.

Avaya IP Office 5-programvaren tilbys sammen med IP Office 500-serveren, men kan også kjøres på eksisterende IP 406v2- og IP412 IP Office-servere.

Unified Communications