UPC får hylleplass hos Elkjøp

UPC får hylleplass hos Elkjøp

UPC har inngått en omfattende samarbeidsavtale med Elkjøp.
Kunder vil nå kunne kjøpe digital-tv, internett, og telefoniprodukter fra bredbånds- og kabel-tv selskapet i utvalgte Elkjøp-butikker, skriver selskapet i en pressemelding.

- Å gjøre produktene våre lett tilgjengelig for kundene våre, er høyt prioritert hos UPC. Vi er derfor svært glad for å inngå denne samarbeidsavtalen med landets største forhandler av forbrukerelektronikk, sier salgs- og markedsdirektør Jan Kristensen i UPC Norge.

- UPC har spennende, konkurransedyktige og fremtidsrettede produkter. UPC er for eksempel de eneste som kan levere bredbåndsinternett og digital-tv på dagen, ved hjelp av brukervennlige installasjonspakker. Dette er noe vi ser frem til å kunne tilby kundene våre, sier salgsdirektør for data, Atle Lillehagen i Elkjøp Norden.

Elkjøps stormarkeder på Skøyen, Storo og Carl Berner er noen av butikkene hvor man nå kan finne UPCs produkter i hyllene.

- Vi har strenge krav til hvordan produktene våre blir presentert, og Elkjøp har samme holdning. Vi ser frem til et tett samarbeid med Elkjøp i tiden som kommer rundt salg og markedsføring av UPC sine bredbåndsprodukter, tilfører Jan Kristensen.