UPC girer opp hastigheten

UPC girer opp hastigheten

UPC øker nå hastigheten på bredbåndsproduktene sine. Kunder som har chello clasic får en økning på 33 prosent, mens kunder som har chello plus får en dobling av hastigheten uten at prisene økes.
Hovedparten av UPCs mer enn 40.000 internettkunder i Norge får med dette raskere internettoppkobling, skriver UPC i en pressemelding.

Kunder som har chello classic øker hastigheten fra 768/128 til opptil1024/256, mens kunder som har chello plus øker hastigheten fra 1024/256 til opptil 2048/384. Enkelte kunder fikk de økte hastighetene allerede fra 7. juli, mens alle vil ha fått de nye hastighetene i løpet av september. Månedsavgiften på abonnementene vil være uforandret. UPC har de siste månedene oppgradert alle nettene med den nyeste kabelteknologien i markedet, og dette gjør det mulig å levere langt høyere hastigheter enn tidligere, hevder selskapet.

- Jeg er glad for at vi nok en gang kan tilby våre kunder høyere hastighet, uten å øke prisene. Dette viser at UPC med den nye kabelteknologien fortsetter å være en av markedets ledende leverandører av bredbåndstjenester, sier salgs- og markedsdirektør Jan Kristensen i UPC.

Men Kristensen understreker at det ikke kun er hastigheter som bestemmer hvordan kunder opplever bredbåndsinternett.

- Virus og spam har blitt et stadig større problem på internett, og vi ønsker også å ta et ansvar for dette for kundene våre. Vi inkluderer derfor nå Norman Virus Control og Norman Personal Firewall til alle våre kunder, sier han.