UPC-kundene får virushjelp av Norman

UPC-kundene får virushjelp av Norman

UPC har inngått en ny avtale med virusselskapet Norman. Dette betyr at alle kundene til UPC får antivirus-programvare inkludert i sitt internett-abonnement.

Norman har inngått en omfattende samarbeidsavtale med bredbåndsleverandøren UPC. Avtalen gir samtlige UPCs kunder virusbeskyttelse med Norman Internet Control, en pakke som kombinerer Normans prisbelønte Norman Virus Control og Norman Personal Firewall, alt inkludert i abonnementet.

 

-- Den senere tids virusangrep har forårsaket betydelig skade for Internettbrukere verden over. Vi ønsker å gjøre bredbåndsinternett så enkelt og sikkert som mulig for våre kunder, og vi er derfor glade for at vi nå kan tilby alle våre internettkunder en av de ledende virusbeskyttelsesprogrammene som er på markedet, sier administrerende direktør Gunnar Evensen i UPC.   

 

Avtalen omfatter samtlige UPCs Internett-kunder, og kundene vil fra i dag kunne laste ned siste versjon av Norman Internet Control på UPCs nettsider.

 

Programmet vil automatisk oppdatere seg etter hvert som nye versjoner kommer, og UPCs kunder vil få direkte tilgang til Normans kundesenter ved spørsmål som går på virus og sikkerhet.