Praktisk USB 3.0-kort for bærbare

Praktisk USB 3.0-kort for bærbare

USB 3.0-kort som ikke er i veien.

Ønsker du å koble eksterne lagringsmedier til pc-en din, gir USB 3.0 langt bedre ytelse enn USB 2.0. Selv om de aller fleste nye bærbare har støtte for USB 3.0, er det fortsatt noen nye pc-er som ikke er helt der ennå. Sitter du med en bærbare pc og ønsker USB 3.0-støtte, har mulighetene lenge vært tilstede hvis pc-en er utstyrt med Expresscard-kontakt. Vi har også tidligere testet noen slike kort.

En ulempe med de fleste USB 3.0 Expresscard-tilleggskortene er at de stikker noen centimeter ut på siden av pc-en. Det kan være litt upraktisk hvis du skal ha pc-en skal ned i en sekk eller bærbarveske. Targus' nye Expresscard-kort er laget slik at delen av kortet som stikker ut av siden på pc-en er svært liten. Ettersom de færreste normalt sett benytter Expresscard-kortplassen, kan det nye Targus-kortet dermed by på en løsning som kan stå i pc-en hele tiden.

Targus' USB 3.0-kort er i Expresscard/34-formfaktor, men vil også kunne benyttes i pc-er med Expresscard/54-kortplass. Kortet har også en strømkontakt som kan kobles til en annen usb-port på pc-en. Dette kan i noen tilfeller være nødvendig usb-enheter som trekker mye strøm via usb-porten. Kortet har kun én enkelt port.

Veiledende pris er oppgitt til 349 kroner.

Mer informasjon finner man på www.targus.com .

LES OGSÅ:

TEST: Kingston HyperX Max USB 3.0 – Rask lomme-SSD

Les om: