Utvidet webradio på alle Telenors portaler

Utvidet webradio på alle Telenors portaler

Nordic Web Radio har inngått avtale med Telenor om distribusjon av radioguiden Minradio på sine portaler. Først ut er Online.no som får et mer komplett radiotilbud.

Nordic Web Radio, som eies av ukebladselskapet Norsk Aller, har blitt en av Europas største aktører på webradio.

Selskapet har gjennom sitt nettverk totalt over fire millioner lyttersesjoner hver måned i Norge og Sverige.

Nå regner de med at de skal bli flere lyttere ettersom  Minradio fra Nordic Web Radio nå blir tilgjengelig på alle Telenors portaler.

Med Minradio kan du velge mellom over 30 av Norges mest kjente og populære radiokanaler.

Også på mobilportalene

Først ut er Online.no. De øvrige Telenor-portalene, Frisurf.no og djuice.no, vil innen kort tid får et tilsvarende tilbud.

-- Stadig flere hører radio via internett, og vi ser at dette er et meget viktig tilbud til dem som bruker våre portaler. Vi er derfor svært godt fornøyd med å ha fått til en avtale med Nordic Web Radio, sier Knut Haakon Nilsen, som er direktør for markedsområde internett i Telenor.

Har mange store kunder

Nordic Web Radio har i dag kunder som blant annet SBS, Bonnier, MTG, NRJ og Fria Media i Sverige og NRK, Kanal24, P4, Radio 1, NRJ, Radio Tango, RadioAdressa og Klem fm i Norge.

Selskapet lager skreddersydde radiotjenester for kunder som Aftonbladet, IDG (Sverige), Dagens Næringsliv, Aftenposten, chello, Telenors iCanal og TV2.