Bouvet med stor forsvarskontrakt

Bouvet med stor forsvarskontrakt

Jakter 100 nye ansatte etter avtale verdt 30 millioner kroner i året.

Bouvet at har vunnet en kontrakt med it-logistikkorganisasjonen i det norske Forsvaret (FLO-IKT). Det er ikke-eksklusiv kontrakt for to år, med to muligheter for ettårige tillegg til kontrakten, skriver selskapet i en børsmelding.

- Rammen for avtalen er opptil 30 millioner i året, sier Sverre Hurum, administrerende direktør i Bouvet.

Java og .Net

Kontrakten omhandler utvikling av systemer og applikasjoner i bred forstand. Det er snakk om utvikling av applikasjoner i Java og .Net-miljø. I tillegg kommer integrasjon med ryggraden i nettverket. Oracle, MS SQL, Sharepoint og integrasjonsverktøyet Biztalk er kjerneserverne.

Utover utvikling er det snakk om test, gjennomføring av oppdrag og dokumentasjon av løsninger.

Bemanningen kommer til å ha mest å si for Oslo-kontoret.

- Vi jakter på knallgode systemdesignere og systemutviklere. Dette oppdraget sikrer at vi kommer til å ansette rundt hundre nye bare i år, sier Hurum.

Fyller på, unngår lekkasje

Han regner med at rekrutteringen ikke vil bli lett, men mener slike kontrakter som dette hjelper:

- Vi konkurrerer knallhardt med andre it-selskaper om de beste, og vi håper interessante oppgaver vil hjelpe oss. Samtidig skal vi legge vekt på å ta vare på alle de flinke vi allerede har. Det har ingen hensikt i å fylle på nytt dersom de lekker ut i andre enden, poengterer Hurum.

Konkurransen om kontrakten sto mellom 6-7 selskaper i starten og to stykker ble med til finalen. Klagefristen for konkurrentene mot avtalen går ut fredag 15. april.

Utvikling Og Metode