Teknisk fokus på smidig utvikling

Teknisk fokus på smidig utvikling

Men fortsatt umulig å vite konkret hva Smidig 2010 skal handle om.

Smidig-konferansen bytter tilholdssted for å smi plass til flere, forteller Karianne Berg, en av arrangørene til konferansen Smidig 2010.

Lyntaler innebærer foredrag som er ekstremt korte og som går rett til poenget. Lyntaler er vanligvis mellom fem og ti minutter i varighet. Lyntaler gir i sin natur også plass til flere talere.

- Vi har 72 lyntaler til sammen på hele konferansen, som betyr at vi også får frem en del nye stemmer fra miljøet, sier Berg.

Stedsbytte

Konferansen er fra 16. til 17. november. Før lunsj vil det være lyntaler fordelt på tre spor, og etter lunsj vil det være såkalte «Open Spaces», en slags diskusjonsgruppe der deltakerne kan dykke ned i temaene de finner mest interessante. Det overordnede Open Space-temaet er som seg hør og bør smidig systemutvikling på denne konferansen.

Nytt av året er bytte av lokalisasjon. Konferansen ble startet i 2007 og har siden den tid holdt til på Oslo Kongressenter. Men i år er arrangementet flyttet til Holbergs plass. I fjor var det 400 med, men det blir plass til flere i år.

Lista ikke klar

Hva som er de store temaene på agendaen i år er fortsatt uavklart, ettersom det fortsatt er åpent for å sende inn forslag til lyntaler.

- Lyntalelista pleier ikke være klar før rett før konferansen starter, forklarer Berg.

Men om hun skal gjette, tror hun følgende blir et hett tema på årets konferanse:

- Jeg tror at den største trenden i år blir mer fokus på de tekniske delene av smidig.

Utvikling Og Metode