ADOS 6.1 fra Canon

ADOS 6.1 fra Canon

Canon lanserer siste versjon av Canons programvare for dokumenthåndtering, ADOS V.6.1.

ADOS 6.1 gjør det enkelt å fange, arkivere, søke og finne informasjon raskt og sikkert. Den oppgraderte versjonen av programvaren tar utfordringene knyttet til offentlige krav til ettersporbarhet, og tilbyr integrasjon til Microsoft Office SharePoint Server 2007.

Den skalerbare løsningen gjør det mulig å fange, arkivere, søke og finne informasjon raskt og sikkert. ADOS 6.1 har en rekke kraftige nye funksjoner, som i enda større grad forenkler dokumenthåndteringsprosesser og gir brukerne merverdi, skriver selskapet i en pressemelding.

ADOS 6.1 er en sikker og brukervennlig arkiverings- og gjenfinningsløsning. Den nye versjonen har en ny Connector, som gir en sømløs integrering med Microsoft Office SharePoint Server 2007 (MOSS). Gjennom SharePoint grensesnittet har man direkte tilgang til dokumenter som er lagret i ADOS systemet.

Løsningen kan konfigureres slik at visse dokumenter, inkludert den tilknyttede indeksinformasjon, sendes til ADOS og slettes automatisk fra SharePoint. Det reduserer størrelsen og kompleksiteten ved SharePoint systemet. Man har imidlertid fremdeles direkte tilgang til arkivert informasjon via ADOS WebPart.

LES OGSÅ: Canon feirer 50 år med produktslipp

Optisk tekstgjenkjenning

ADOS Solution Designer er en ny modul med blant annet mulighet for å opprette arbeidsflytprosesser. Gjennom dra og slipp funksjoner kan man lett konfigurere automatisert arbeidsflyt uten behov for ytterligere programmering.

Denne arbeidsflytmodulen gjør det mulig å gjøre tidkrevende forretningsprosesser om til enkel digital arbeidsflyt, noe som både styrker bedriftens produktivitet og reduserer kostnadene. I ADOS Solution Designer kan det også settes lagringspolicy og individuelle brukerrettigheter, og på den måten styrke sikkerheten for forretningskritisk informasjon.

ADOS Capture Client støtter to nye filformater for lagring av skannede dokumenter: søkbar PDF og søkbar PDF/A. Hvis man velger et av disse formatene når man lagrer et skannet dokument, vil ADOS Capture Client utføre optisk tekstgjenkjenning (OCR) på alle sider og indeksere dem. Denne ekstra funksjonaliteten gjør det mulig å søke etter spesifikk tekst med ADOS Viewer, og på den måten gjenfinne informasjonen mye raskere.

ADOS 6.1 tilbyr stor fleksibilitet, og gir dermed kundene maksimalt utbytte av investeringen. Det er for eksempel mulig å både ha lisenser for navngitte- og samtidige brukere. En navngitt lisens ser ut til å ha størst verdi for de som bruker systemet mye, mens de som benytter det sporadisk kan dele brukerlisenser.

ADOS 6.1 er leveringsklar allerede i mai 2007.

LES OGSÅ: Test av Canons nesten-speilrefleks

Utvikling