CA stenger Asia-kontorer

CA stenger Asia-kontorer

Den amerikanske programvarekjempen CA skal legge ned seks kontorer i Asia.

Tidligere år har CA stengt sine kontorer i Indonesia og på Filippinene, og nå står også Taiwan, Thailand, Malaysia, Hong Kong, Singapore og Beijing for tur.

Kilder i CA forteller til Cnet.com at selskapets asiatiske virksomhet ikke skal opphøre, og at svakt salg ikke er årsaken til nedleggelsene. Salget skal i stedet skje via partnere, og det skal bygges nye lokale, strategiske allianser.

LES OGSÅ: CA på vei ut av dalen

Ifølge Cnet har selskapet allerede stengt Taiwan-kontoret, hvor det nå bare skal være to teknikere og fem personer i økonomiavdelingen igjen. Kun tre-fire personer skal holde hjulene i gang til kontoret legges ned for godt i første halvår 2008.

I Malaysia og Hong Kong skal dørene lukkes for godt allerede om en uke, mens Thailand-kontoret også er i ferd med å bli nedbemannet. Avdelingene i Singapore og Beijing er foreløpig under vurdering.

CA-kildene hevder at selskapet driver med gevinst i Asia, men at kundene skal bli bedre tjent med et nettverk av 70 supportsentre i 20 land, med direkte kontakt til CA-personal via lokale partnere.

Utvikling