City of Heroes for Mac

City of Heroes for Mac

Spillet City of Heroes er nå endelig klart for Mac-brukere.

Etter flere år som et rendyrket Windows-spill er City of Heroes endelig klart i Mac-versjon.

Produsenten, NCsoft, har nå lansert en Mac Special Edition av spillet, noe som betyr at Mac-versjonen kun er tilgjengelig for nedlasting.

City of Heroes har en del likhetstrekk med spill som World of Warcraft, altså et internett-basert rollespill-program. I City of Heroes er rollefigurene en form for tegneseriehelter og –skurker som holder til i byen Paragon City og på øyene Rogue Isles.

LES OGSÅ: World of Goo

Det er firmaet TransGaming Inc. som har konvertert spillet til Mac-plattformen.

30 dagers spilletid

Når man kjøper nedlastingsversjonen for Mac, får man klientprogramvaren pluss 30 dagers spilletid samt et antall spillelementer til å benytte i spillet.

Etter lanseringen kan Windows- og Mac-spillere slåss mot hverandre, men for ordens skyld har spillprodusenten også opprettet et eget Mac-forum der Mac-brukere som spiller City of Heroes kan diskutere seg imellom.

I City of Heroes kan spillerne velge sin egen identitet som helt eller skurk. Spillerne kan velge mellom hundrevis av nivåer av kraft og styrke for kampene, og mellom tusenvis av forskjellige kostymer og kostyme-detaljer. Deltakerne kan spille individuelt eller slå seg sammen i grupper.

Produsentens anbefalte aldersgrense er satt til 16 år.

NCsoft har hovedkvarter i Seoul i Sør-Korea, med kontorer i Europa, Sør- og Nord-Amerika, New Zealand og Australia.

Mer informasjon finner du her .

Utvikling