Funcom Lego i åpen beta

Funcom Lego i åpen beta

Nå er det mulig å prøve Funcoms nyeste storsatsning, som skal lanseres til høsten.

Lego Minifigures Online er en svært viktig satsing for Funcom. Dette spillet skal få selskapet tilbake til gamle høyder, etter floppen Secret World som ble en kostbar affære for Funcom.

Utviklingen av Lego Minifigures har pågått i nærmere to år, helt siden selskapet annonserte at det hadde tegnet en lisensavtale med Lego i slutten av juni 2012. Spillet skal lanseres høsten 2014, og nå er det i åpen betafase der alle kan prøve det ut.

På engelsk for pc

Lego Minifigures er en MMO («Massive Multiuser Online game») rettet mot barn i alle aldre. Ett av poengene er – som navnet antyder – å samle på Legos populære figurer. I tillegg tilbyr spillet enorme verdener å utforske og lete etter skatter i, alene eller sammen med andre innloggete spillere, og blodløse kamper mellom spillerne. Spillet er ratet til E 10+ (fanatsy violence) i det amerikanske ESRB-systemet.

I skrivende stund er betaversjonen av spillet kun tilgjengelig i engelskspråklig utgave på pc. I børsmeldingen som Funcom sendte ut 17. juni lover imidlertid selskapet at det skal komme lokaliserte utgaver på tysk, fransk og spansk i løpet av betaperioden.

I tillegg lover Funcom at spillet vil komme for nettbrett på et seinere tidspunkt.

Journalister fra internasjonale spillnettsteder har tidligere i år fått prøvekjøre den lukkete betautgaven, og på grunnlag av en av omtalene av dette, er det kanskje grunn til å håpe at både eldre og yngre har en god opplevelse i vente.

Det kan bli til en positiv erfaring for skadeskutte Funcom også.

Utvikling